Borsa Jove de l'Oficina Comarcal d'Habitatge

Esteu buscant un lloc per viure? Trobeu que els preus estan fora de les vostres possibilitats? Creieu que els propietaris es malfien de vosaltres? Si la resposta a alguna d'aquestes preguntes és afirmativa llavors heu de visitar l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva!

El personal de l'Oficina Jove us posarà en contacte amb els propietaris i us ajudarà amb els tràmits. Potser el més interessant per a vosaltres és que els preus de les ofertes de la Borsa solen estar entre un 20 i un 25% per sota del preu de mercat habitual. Gràcies al seu recolzament els propietaris també us miraran amb uns altres ulls.

Trobareu més informació sobre aquest tema a la web del Consell Comarcal. Podreu consultar els horaris d'atenció al públic així com alguns dels habitatges que us poden interessar.

MOLT IMPORTANT!!!! Abans d'anar a Santa Coloma i d'inscriure-vos a la borsa us recomanem que parleu amb el tècnic de joventut del poble (Centre Cívic). Us dirà quins són els requisits que heu de complir per inscrivir-vos a la Borsa. I també us ajudarà amb la paperassa per tal de que anant un sol dia a Santa Coloma ho tingueu resolt i no hagueu de perdre el temps anant amunt i avall.

També us aconsellem que feu una llegida a la Guia de Lloguer Jove.

Recordeu que podeu contactar amb en Quim email. També el podeu visitar al Centre Cívic.

Temes: